Behind the lens

Fotografie is meer dan een hobby. Ik ben ondertussen een professionele fotograaf en ook afgestudeerd als fotograaf.  Ik ben voornamelijk bezig met huwelijksreportages en communie, lentefeest of eventfotografie. Photoshop heeft ondertussen geen geheimen meer voor mij.

 

Daarbuiten geef ik ook basis cursus fotografie voor mensen die zich juist zoals mij willen verdiepen in de mooie kunst van het fotograferen. 

Kortom ik heb een  uitgebreide kennis van volgende aspecten in de fotografie : model - boudoir - artistiek naakt - product - party - newborn 

 

Ik sta ook altijd open voor samenwerking met andere fotografen.

 

Verder wens ik je veel plezier op mijn verbeterde site

 

Alle foto's op deze pagina zijn copyright protected en mogen niet gebruikt worden voor persoonlijk en commerciƫle doeleinde.

Belangrijke Covid 19 regels

GCprojects.be BE0629812783 Alle foto's op deze site zijn auteurrechterlijk beschermd en eigendom van Crals Gunther. Misbruik hiervan wordt bestraft met gerechtelijke vervolging. All pictures on thiswebsite are copyrighted and owned by Crals Gunther. Abuse of this will be punished by prosecution.